Vásárlási feltételek

1. Alapok

Amennyiben Ön elérte és részben vagy egészben használja az üzemeltető által üzemeltetett YACHTRUHÁZAT weboldalt (továbbiakban yachtruhazat.hu) és annak aloldalait, társoldalait, akciós oldalait, ezzel egyidejűleg kijelenti, hogy ismeri és magára nézve kötelezőnek tekinti, illetve elfogadja az Üzleti Feltételeket, amely Ön és a yachtruhazat.hu, illetve az azt üzemeltető személy között, mint egyezség létrejött. Az yachtruhazat.hu fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül módosítsa az Üzleti Feltételeket, és az Ön felelőssége, hogy minden esetben ellenőrizze az adott, aktuálisan érvényes Üzleti Feltételeket. Amennyiben nem ért egyet az Üzleti Feltételekkel, kérjük ne látogassa a yachtruhazat.hu oldalt, ne rendeljen annak kínálatából.

2. Személyi feltételek

A yachtruhazat.hu természetes személytől és cégtől is elfogad regisztrációs kérelmet. Cég esetén mindenképpen szükséges 1 fő kontaktszemély megadása. A yachtruhazat.hu mindent megtesz, hogy - Adatvédelmi elveinek megfeleloen - az Ön személyes adatai a lehető legnagyobb diszkrécióval és felelősséggel legyenek kezelve. Az általunk gyűjtött információk kizárólag ahhoz szükségesek, hogy az Ön vásárlását lehetővé, a site ismételt használatát és a vásárlás folyamatát az Ön érdekében gyorsabbá, praktikusabbá tegyék. Harmadik féllel csak akkor osztunk meg információt, ha azt Ön a vásárlás során igényli (posta, futárszolgálat, stb.)

3. Szállítási és vásárlási feltételek

A fizetés módozatai

1.) Készpénzzel, az áru átvételekor. (Kiszállításkor vagy a yachtruhazat.hu webáruház boltjában - Balatonalmádiban - ún. Személyes átvétel esetén.)
2.) átutalással vagy személyesen bankunk bármely fiókjában a rendelést visszaigazoló levélben szereplő számlaszámra. (Az átutalás költsége a megrendelőt terheli.) Átutalás esetén az áru átvétel feltétele, hogy az ellenérték a yachtruhazat.hu bankszámláján megjelenjen.
3.) rózsaszín postautalványon a rendelést visszaigazoló levélben szereplő címre. (ez esetben az utalványozás díja a megrendelőt terheli)

A szállítás módozatai

A.
Balatonalmádi területén ingyenes a kiszállítás. Az összeg alatti, illetve a szállítási területen kívüli, magyarországi rendelések esetén egységesen 1500,- Ft díjon szállítunk. A pontos szállítás díjáról természetesen tájékoztatjuk Önt, mely a megrendelés terjedelmétől, súlyától és végösszegétől függően változhat.

B.
A yachtruhazat.hu nem vállal felelosséget a Magyar Posta hibájából bekövetkező károkért és késedelmekért. Postai kézbesítés kizárólag a megrendelő egyértelmű kérésére és saját felelősségvállalására kérhető.

C.
A magyar törvények szerint minden webáruháznak 14 nap feltétel nélküli visszavásárlási garanciát kell nyújtania minden termékre. A rendelt termékekre így visszavásárlási garancia van az átvételt követően 14 napig, amennyiben nem sérült. Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami bontatlan, vagy bontott, de hiánytalan gyári csomagolásban érkezik vissza . Ennek módjáról a Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezik.

D.
Kiszállítás időpontja a rendelés visszaigazolásától, illetve az ellenérték beérkeztétől számítva 24 óra. Ügyintézőnk minden esetben előzetesen egyeztetik és pontosítják a fenti körülményeket. Változó akciókban vehetnek részt a kedves regisztrált tagok - esetenként pl. jelentős árengedmény vagy Vásárlási Utalvány formájában -, mely minden esetben kedvezőbb a bolti árnál.

4. Árak

Az árakat, fizetési feltételeket az yachtruhazat.hu minden előzetes figyelmeztetés nélkül megváltoztathatja. A vásárló minden esetben köteles megfizetni az éppen aktuális minden olyan adót, illetéket, amelyet az adott időpontban a hatályos magyar jogszabályok és pénzügyi rendelkezések előírnak. A feltüntetett árak csak és kizárólag on-line vásárlás esetén érvényesek. Az előrendelt, illetve előre kifizetett termékek árai nem változhatnak, azokra a yachtruhazat.hu árgaranciát vállal. A yachtruhazat.hu oldalain feltüntetett árak a rajta kivülálló beszállítók árképzése alapján bármikor változhatnak, így a rendelések csak a visszaigazolás után érvényesek. A yachtruhazat.hu árai magyar forintban vannak megadva és tartalmazzák az ÁFÁ-t és a mindenkor hatályos adókat. Az EURO-ár feltüntetése csupán tájékoztató jellegű. Fizetni egyelőre csak magyar forintban lehet. A yachtruhazat.hu oldalon feltüntetett árak csak és kizárólag a weboldalon tett vásárlások esetén érvényesek. Az üzletben feltüntetett árak a weboldalon feltüntetett áraktól jelentősen eltérhetnek. Az extra csomagolás, értékbiztosítás költségei a vásárlót terhelik.

5. Hibák

A yachtruhazat.hu nem vállal felelősséget a tipográfiai és egyéb elírási hibákért, és fenntartja a jogot, hogy visszautasítsa az olyan megrendelést, amely bármely okból téves adatokat tartalmaz, akár a visszaigazolást követően is. A yachtruhazat.hu az átvett termék után minőségi kifogást csak abban az esetben fogad el, ha annak okai egyértelműen a kifogásolt termékre vonatkozik, külső beavatkozás nélkül. Amennyiben a kifogás jogos, a yachtruhazat.hu a kifogásolt termék ellenértékét visszatéríti. A minőségi kifogás időintervalluma 3 munkanap, szavatossági idővel ellátott termékeknél a szavatosságot jelölő idő.
Az oldalon található termékképek, fotók egyes esetekben csupán illusztrációk, nem minden esetben az adott termék valós kinézetét tartalmazzák. A yachtruhazat.hu elhárít mindenfajta felelősséget, kifogást, amely a termékfotó és a konkrét termék közötti különbözőségből adódik. A termékfotókon szereplő www.yachtruhazat.hu betűket tartalmazó vízjel nem a termék része, csupán a webáruházba való feltöltéskor az egyediséget adó jelzés, mely azt a célt szolgálja, hogy a fáradságos munkával elkészített fotókat más ne használhassa fel illegálisan.

6. Rendelés

Az Ön által kiválasztott terméket egy, a yachtruhazat.hu részére küldött rendszerlevélben rendelheti meg. Egy, ugyanazon terméket többen is megrendelhetnek. Amennyiben a rendelt termékből korlátozott darabszám áll rendelkezésre, akkor a dátumilag előbb rendelő vásárlót illeti meg a termék. Minden egyes vásárlásnak pontos időpontja kerül rögzítésre dátum-óra-perc-másodperc alapon. Az Ön által írásban adott rendelést a yachtruhazat.hu visszaigazolja, ez nem hivatalos ajánlatként tartalmazza a legfontosabb adatokat. Az yachtruhazat.hu-nak joga van indoklás nélkül visszautasítani a rendelést, a rendelés visszaigazolása után is, amelyek nem teljesek, illetve nem korrekt információkat tartalmaznak. A yachtruhazat.hu-nak joga van megbizonyosodni a személyes adatok valódiságáról.

7. Fizetés

Ha a rendelést előzetes pénzfizetés is kíséri, a terméket a továbbiakban CSAK a rendeléssel rendelkező vásárló veheti meg, annak lemondásáig, illetve a visszaigazoláson szerepelő feltételek fennállásáig. A megrendelt - Figyelem! Nem a kifizetett! - termékkel kapcsolatban a megrendelő jogi intézményének előírásai érvényesítendők.

8. Harmadik fél

A yachtruhazat.hu az oldalon, illetve az eladási helyen sok olyan szolgáltatást kínál, amelyet harmadik fél is végez (pl.: csomagküldés, futárszolgálat, stb.). Jelen szabályzattal Ön elfogadja, hogy a yachtruhazat.hu nem felelős az Ön és a harmadik fél között létrejövő - szerződési feltételek vonatkozásában, - a szolgáltatás minőségével, - bármilyen, a szolgáltatás kapcsán közvetlenül vagy közvetve létrejövő káresemény vonatkozásában.

9. Viták

Jelen szabályzat elfogadásával Ön kijelenti, hogy harmadik személy által a yachtruhazat.hu-n keresztül nyújtott szolgáltatásokkal kapcsolatos jogi és kártérítési vitákba nem vonja be a yachtruhazat.hu oldal üzemeltetőjét, (és a számára munkát végzőket, dolgozókat).

Kérjük, mindennemű problémájával, észrevételével, javaslatával, panaszával forduljon hozzánk bizalommal.
Panasz esetén: Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség 1088 Budapest , József Krt. 6. Telefon: 06 1 210-4665

10. Adatok pontossága

A különböző pénzügyi információk, amelyek az árajánlat, előleg, részletfizetés, stb. kondícióira vonatkoznak, tájékoztató jellegűek, és csak visszaigazolás esetén érvényesek. A yachtruhazat.hu mindent megtesz, hogy az oldalon található összes adat, információ korrekt, naprakész legyen, azonban elhárít minden felelősséget, amely a site-on véletlenül előforduló téves információkból, elírásokból, tipográfiai hibákból adódik.

11. Adatok beérkezése, feldolgozása

A yachtruhazat.hu a személyes adatok megszerzése és feldolgozása során különös figyelmet fordít az 1998. évi VI. törvény (az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28-án napján kelt egyezmény kihirdetéséről), valamint az 1992. évi LXIII. törvény (a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról) fokozott betartására. Az információs önrendelkezési jog érvényesítése végett a yachtruhazat.hu a személyes adatokat kizárólag az érintett hozzájárulásával tárolja és dolgozza fel adatállományaiban, és mindenki számára követhetővé teszi az adatfeldolgozás egész útját, vagyis hogy mely adatok, milyen célokra, ki által, hol és mikor kerülnek feldolgozásra.

12. A yachtruhazat.hu által gyűjtött adatok

A yachtruhazat.hu automatikusan gyűjt információkat egyes oldalainak látogatottságáról, a látogatások számáról és gyakoriságáról. Ezek az információk kizárólag összevontan, egyének szerint nem azonosítható módon kerülnek feldolgozásra és statisztikai célokat szolgálnak.

13. A yachtruhazat.hu hírlevele

Regisztrálásával elfogadja, hogy a yachtruhazat.hu bármikor elektronikus levélben értesíthesse aktualitásairól. A hírlevelek az alábbi címről érkezhetnek: hirlevel@yachtruhazat.hu.

14. Az adatok továbbítása

A kollektív adatok elemzése segítséget nyújt a látogatók érdeklődésének felméréséhez, a szolgáltatások igény szerinti fejlesztéséhez. A szolgáltatások egyes részeinek eléréséhez regisztráció szükséges. A regisztráció során a yachtruhazat.hu az alábbi személyes adatokat kéri megadni: név, cím, telefonszám. Az érintett a yachtruhazat.hu által kezelt adatait a főlapon elhelyezett link segítségével bármikor megtekintheti, módosíthatja. Az adatkezeléshez való hozzájárulás esetén a yachtruhazat.hu a személyes adatokat akkor tárolja, ha az érintett személy ahhoz hozzájárul. A yachtruhazat.hu a hozzájárulást megadottnak tekinti, ha a látogató a regisztációs kérdőívet kitölti, és a Regisztráció gombra kattint.

A regisztrációs kérdőíven link mutat jelen Adatvédelmi irányelvekre abból a célból, hogy a látogató annak teljes ismeretében döntsön a hozzájárulás megadásáról vagy megtagadásáról. Az adatkezelés célhoz kötöttsége Az adatgyűjtéssel a yachtruhazat.hu elsődleges célja, hogy személyre szabott szolgáltatásokat nyújtson felhasználói számára, továbbá megteremtse az interaktív kommunikáció lehetőségét. A személyes adatok megadása révén a yachtruhazat.hu képessé válik arra, hogy az adott felhasználó érdeklődésére számot tartó tartalmat szolgáltasson, illetve hirdetéseket közvetítsen részére. A yachtruhazat.hu csak fenti célok megvalósulásához elengedhetetlen adatokat gyűjti, és azokat csak a szükséges mértékben és ideig tárolja. A regisztráció során megadott személyes adatokat kizárólag a yachtruhazat.hu kezeli, és azokat az érintett előzetes hozzájárulása nélkül senkinek nem továbbítja és nem hozza nyilvánosságra. A Szolgáltatások egyes részeinek igénybevétele esetén (pl. online hirdetés, vásárlás) a yachtruhazat.hu a személyes adatokat szerződéses partnereinek is továbbíthatja. Az automatikusan gyűjtött, összevontan kezelt, kollektív információkat a yachtruhazat.hu megoszthatja az oldalain hidetőkkel és üzleti partnereivel.

15. Adatbiztonság

A yachtruhazat.hu mindent megtesz az általa kezelt személyes adatok biztonsága érdekében. Ennek keretében gondoskodik a technikai feltételek megteremtéséről és az eljárási szabályok kialakításáról, amelyek az adatoknak a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, nyilvánosságra hozatal, törlés, sérülés vagy megsemmisülés elleni védelméhez feltétlenül szükségesek. Habár a yachtruhazat.hu minden erőfeszítést megtesz a személyes adatok védelmében, a technika jelen állása mellett mégsem szavatolhatja az interneten keresztül történő adatátvitel, a részére küldött, vagy oldalairól lehívott adatok teljes biztonságát. Amennyiben a felhasználó önkéntesen személyes adatokat küld az interneten keresztül, tudomással kell bírnia arról, hogy az adatokat arra illetéktelen személyek is kifürkészhetik, amelyért a yachtruhazat.hu felelősséget nem vállal.

16. yachtruhazat.hu, a törvényes webáruház

 • Yachtruházati bolt
  A bolt címe: A bolt címe: 8220 Balatonalmádi, Balatonfűzfői u. 3.
  telefon: 06-88-432-897
  fax: 06-88-432-897
  mobil: 20-489-82-85
  GPS koordináták: 47.03344,18.025796
  Web: www.yachtruhazat.hu
  E-mail: info[kukac]yachtruhazat.hu
  Üzemeltető: HULLÁM 04 Kft.
  8220 Balatonalmádi, Erdő utca 16/ A .
  Cégjegyzékszám: 19 09 507609
  Adószám: 13285551-2-19

  (Veszprém Megyei Bíróság mint Cégbíróság)

  Kapcsolattartó személy neve: FŰKE
  Szerződés nyelve: magyar
  A megkötött szerződés írásban kötöttnek minősül, mely a későbbiekben visszakereshető
  A szerződés egyelőre nem utal semmilyen magatartási kódexre

Fűke Yacht KFT


2011.09.23.