Cégismertető


A www.yachtruhazat.hu hajósruházat,vitorlásruházat, hajóscipő webáruházat weboldalt  a Hullám 04 Kft üzemelteti.

Fő tevékenységi körünk a hajózás és a hajózáshoz szükséges termékek forgalmazása. Cégünk 1993-ban indult Fűke Yacht néven, mely név több évtizedes hajóépítői tapasztalattal és kereskedelmi tevékenységgel büszkélkedhet. 2007-ben új üzletbe költöztünk, ahol a hajók bemutatása mellett egyre nagyobb szerepet kapott a hajós ruházat, hajóscipők  illetve kiegészítők forgalmazása is. Üzeltünkben mindenkor elsődleges cél, hogy egész évben jó minőséget, kitűnő ár-értéket biztosítsunk a betérő érdeklődők számára.

Több jól ismert márka megtalálható kínálatunkban, pl: Musto hajósruházat vitorlásruházat, Helly Hansen hajósruházat vitorlásruházat, Luhta, Claudio Campione férfi hajósruházat vitorlásruházat , Lisa Campione női hajósruházat vitorlásruházat , Casa Moda. Weblapunk feltöltése folyamatos a mindig aktuális legfrissebb termékekkel. Így érdemes lapunkat rendszeresen látogatni. Törekszünk arra, hogy választékunk bőséges legyen, és minden korosztály megtalálja az érdeklődésének és a divatnak megfelelő ruhadarabot, hajóscipőt mely több éven át hűséges partnere lesz a mindennapokban. Vasalásmentes ingek, technikai hajósruházat, hajós ajándéktárgyak is szerepelnek kínálatunkban, így ha ajándékot vagy csak egy kényelmes ruhát vagy hajóscipőt keres magának nálunk biztos megtalálja.

Balatonalmádi üzletünkben egész évben szeretettel várjuk, ahol biztosítjuk az Ön számára is a kényelmes és jó hangulatú vásárlást.

Yachtruházat Csapata